Onze Spelt Pale Ale heeft een hoppige geur met een associatie van citrus. Een frisse dronk  door hoog koolzuur en het aandeel spelt. Bitter hooggistend bier met een laaggistend karakter.


Drinktemp:
6 tot 8 graden
ABV:
5%
IBU: 49

Onze Sweet Stout heeft de kenmerkende geur van geroosterde gerst en mout met een vleugje cacao. Een donker gebrand bitterzoet en romig bier. Zacht van smaak en donker van kleur.


Drinktemp:
6 tot 8 graden
ABV:
 6%
IBU: 57

Onze Oerspelt Weizen heeft de kenmerkende geur van een weizen. Fris en fruitig bier met een aangenaam zurige toets door het hoge aandeel oerspelt.

 

 

Drinktemp: 6 tot 8 graden

ABV: 6%
IBU: 10

Onze American Pale Ale heeft een overtuigend meerhoppig karakter. Helder, goudgeel kleurig bier met intens kruidige smaak

 

 

 

Drinktemp: 10 tot 12 graden
ABV:
 8%
IBU: 50

Onze Traditional Bock heeft een rijk ontwikkelde diepe moutsmaak. Een licht chocolade aroma maakt de kenmerkende smaak van dit donkerbruine bockbier compleet.


Drinktemp:
12 tot 14 graden
ABV:
 8%
IBU: 27

Onze Tripel is droog en licht fruitig. Kruidig bier met verre klanken van korianderzaad en sinaasappelschil. Mals, zacht moutig, goudkleurig bier met een aangename bitterheid. 


Drinktemp:
6 tot 8 graden
ABV:
 9%
IBU: 35

Onze Lentebock is een fris en kruidig lentebier. De slanke body wordt ondersteund door een passende bitterheid. Hoppig aroma volmaakt dit verfijnde licht gouden bier.


Drinktemp:
10 tot 12 graden
ABV:
 7%
IBU: 32

Onze Zwaar Blond heeft een zoetig en aromatisch karakter. Het ideale huwelijk tussen fruitige geuren en kruidige smaken met een zachte moutigheid. Een intens, gouden bier.


Drinktemp:
10 tot 12 graden
ABV:
 9%
IBU: 20

Onze Koningstripel is een kruidige en fruitige tripel. Met de geur en smaak van sinaasappel dankzij de Hooghoudt Valencia limonade siroop. Bitter oranjekleurig koningsbier.


Drinktemp:
10 tot 12 graden
ABV:
 9%
IBU: 45

Onze Baltic Porter Plus heeft een zachte, zoete en moutige geur. Een  donkerbruin, vol en romig bier met een zacht gebrande smaak en tonen van koffie, chocolade, drop en salmiak.


Drinktemp:
12 tot 14 graden
ABV:
 10%
IBU: 25